Slapukų politika

Apie šią slapukų politiką

Lankytojas supranta ir sutinka su tuo, kad Internetinė svetainė https://www.lexverbi.lt (toliau – Svetainė) renka anoniminius duomenis naudodama slapukus ir tinklo duomenų rinkėjus.

Šioje slapukų politikoje paaiškinama, kas yra slapukai ir kaip juos naudojame, kokius slapukų tipus naudojame, t. y. kokią informaciją renkame naudodami slapukus ir kaip ji naudojama, taip pat kaip valdyti slapukų nuostatas. Daugiau informacijos apie tai, kaip naudojame, saugome ir prižiūrime Jūsų asmens duomenų saugumą, rasite mūsų Privatumo politikoje.

Savo sutikimą galite bet kada pakeisti arba atšaukti mūsų Svetainėje esančioje slapukų deklaracijoje.
Daugiau informacijos apie tai, kas mes esame, kaip galite su mumis susisiekti ir kaip tvarkome asmens duomenis, rasite mūsų privatumo politikoje.

Jūsų sutikimas taikomas šiam domenui: www.lexverbi.lt

Kas yra slapukai?

Slapukais (angl. cookies) vadinami maži tekstiniai dokumentai, turintys unikalų identifikacijos numerį, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės į lankytojo kompiuterio kietąjį diską, kad interneto svetainės administratorius galėtų atskirti lankytojo kompiuterį ir matyti lankytojo veiklą internete. Unikalus numeris identifikuoja lankytojo naršyklę kiekvieną kartą jam apsilankius svetainėje. Slapukai neleidžia interneto svetainėms įsiminti jokios asmeninės lankytojo informacijos, kurią jis galėtų pamiršti įslaptinti. Slapukai leidžia Svetainei www.lexverbi.lt automatiškai įsiminti lankytojo interneto naršyklės tipą, kai lankytojas lankosi Svetainėje.
 

Kokiu tikslu naudojami slapukai?

 
Slapukų surinkta informacija leidžia užtikrinti patogesnį naršymą Svetainėje, teikti pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie mūsų Svetainės lankytojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti tiek Svetainę, tiek ir teikiamas paslaugas. Šie slapukai padeda mums užtikrinti, kad Svetainė veiktų tinkamai, būtų saugesnė, užtikrintų geresnę naudotojų patirtį, padėtų suprasti, kaip Svetainė veikia, ir analizuoti, kas veikia ir kur ją reikia tobulinti.

Kaip mes naudojame slapukus?

Kaip ir dauguma internetinių paslaugų, mūsų Svetainė naudoja pirmosios ir trečiosios šalies slapukus keliais tikslais. Pirmosios šalies slapukai dažniausiai reikalingi tam, kad svetainė tinkamai veiktų, ir jie nerenka jokių Jūsų asmeninių duomenų.

Trečiųjų šalių slapukai, naudojami mūsų svetainėje, daugiausia skirti suprasti, kaip veikia svetainė, kaip jūs sąveikaujate su mūsų svetaine, užtikrinti mūsų paslaugų saugumą, pateikti Jums aktualią reklamą ir apskritai suteikti Jums geresnę ir tobulesnę naudotojo patirtį bei pagreitinti Jūsų būsimą naudojimąsi mūsų svetaine.

 

Ar visi slapukai atlieka tą pačią funkciją?

Ne, yra skirtingų tipų slapukai ir skirtingi jų panaudojimo būdai. Slapukus galima suskirstyti į kategorijas pagal jų paskirtį, saugojimo laiką ir jų vietą svetainėje.

 

Kokius slapukus naudojame?

Būtinieji slapukai: kai kurie slapukai yra būtini, kad galėtumėte naudotis visomis mūsų svetainės funkcijomis. Jie leidžia mums palaikyti naudotojų sesijas ir užkirsti kelią bet kokioms saugumo grėsmėms. Jie nerenka ir nesaugo jokios asmeninės informacijos. Pavyzdžiui, šie slapukai leidžia jums prisijungti prie savo paskyros, įtraukti produktus į krepšelį ir saugiai atsiskaityti.

Statistiniai slapukai: šiuose slapukuose saugoma tokia informacija kaip svetainės lankytojų skaičius, unikalių lankytojų skaičius, kurie svetainės puslapiai buvo aplankyti, apsilankymo šaltinis ir kt. Šie duomenys padeda mums suprasti ir analizuoti, kaip gerai veikia svetainė ir kur ją reikia tobulinti.

Tiksliniai slapukai: mūsų svetainėje rodomi skelbimai. Šie slapukai naudojami siekiant suasmeninti Jums rodomus skelbimus, kad jie būtų Jums naudingi. Šie slapukai taip pat padeda mums stebėti šių reklamos kampanijų efektyvumą.
Šiuose slapukuose saugomą informaciją taip pat gali naudoti trečiųjų šalių skelbimų teikėjai, kad rodytų Jums skelbimus ir kitose naršyklės svetainėse.

Funkciniai slapukai: tai slapukai, padedantys atlikti tam tikras neesmines mūsų svetainės funkcijas. Šios funkcijos apima turinio, pavyzdžiui, vaizdo įrašų, įterpimą arba dalijimąsi svetainės turiniu socialinės žiniasklaidos platformose.

Parinkčių slapukai: šie slapukai padeda mums išsaugoti Jūsų nustatymus ir naršymo nuostatas, pvz., kalbos nustatymus, kad ateityje apsilankę svetainėje galėtumėte geriau ir efektyviau naudotis svetaine.

Žemiau pateikiami https://www.lexverbi.lt svetainėje naudojamų slapukų aprašymai.

CookieDescription
__cfruidCloudflare sets this cookie to identify trusted web traffic.
_gaThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site’s analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_ga_038R8ZLG81This cookie is installed by Google Analytics.
cookielawinfo-checkbox-advertisementSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the “Advertisement” category .
cookielawinfo-checkbox-analyticsNaudojamas Svetainės lankytojo sutikimo dėl analitinių slapukų saugojimo tikslu.
cookielawinfo-checkbox-functionalNaudojamas Svetainės lankytojo sutikimo dėl funkcinių slapukų saugojimo tikslu.
cookielawinfo-checkbox-necessaryNaudojamas Svetainės lankytojo sutikimo dėl būtinųjų slapukų saugojimo tikslu.
cookielawinfo-checkbox-othersNaudojamas Svetainės lankytojo sutikimo dėl neklasifikuojamų slapukų saugojimo tikslu.
cookielawinfo-checkbox-performanceNaudojamas Svetainės lankytojo sutikimo dėl veikimą gerinančių slapukų saugojimo tikslu.
CookieLawInfoConsentRecords the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
viewed_cookie_policyNaudojamas Svetainės lankytojo sutikimo dėl slapukų naudojimo išsaugojimo tikslu. Jame nesaugomi jokie asmeniniai duomenys.

Kaip pakeisti slapukų nustatymus?

Jei vėliau, naršymo sesijos metu, nuspręstumėte pakeisti slapukų nustatymus, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Tai galite padaryti spustelint ekrano apačioje esantį ekrano skirtuką „Valdyti sutikimą“. Taip vėl bus rodomas pranešimas apie sutikimą, kuriame galėsite pakeisti savo nustatymus arba visiškai atšaukti savo sutikimą. Be to, skirtingose naršyklėse pateikiami skirtingi būdai, kaip blokuoti ir ištrinti svetainių naudojamus slapukus. Galite pakeisti savo naršyklės nustatymus, kad blokuotumėte ir (arba) ištrintumėte slapukus. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų Svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie Svetainės. Išsamesnė informacija pateikta adresu www.allaboutcookies.org arba www.google.com/privacy_ads.html.

Kaip užtikrinamas Jūsų saugumas?

Slapukų surinkti Jūsų asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo bei kitų asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų nuostatomis. Vadovaudamiesi teisės aktų reikalavimais mes taikome saugumo priemones, kurios užkirstų kelią neteisėtam Jūsų asmens duomenų atskleidimui bei neteisėtam jų panaudojimui.

Top
Pateikite
užklausą.